לוגו אתר בטעינה

כריכים

כריך חזה עוף בפיתה

מי אמר שצריך נודלס בשביל לאכול מנה איכותית של חזה עוף מוקפץ?

רכיבים
כ-2 כפות שמן קנולה
שום כתוש
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
4 כפות רוטב סויה
1 בצל פרוס לטבעות
3 גבעולי בצל ירוק חתוך
2 כפות שומשום
אופן ההכנה
טגנו במחבת עם מעט שמן את טבעות הבצל יחד עם השום הכתוש עד להזהבה קלה. הוסיפו את רצועות הפלפל וטגנו ביחד, תוך שמירה על כך שלא יהפכו רכים מדי. הוציאו מהמחבת לקערה. הוסיפו למחבת 2 כפות שמן וטגנו את רצועות העוף בנפרד. כשהעוף מבושל מכל צדדיו, הוסיפו חזרה למחבת את הירקות ואת רוטב הסויה. בשלו מספר דקות להטמעת כל הטעמים. הכניסו לתוך פיתה אסלית (ללא הנוזלים) וקשטו מעל בקצת שומשום. 
לגיוון:  ניתן להחליף את רוטב הסויה ברוטב טריאקי. 
פינת המשקיען: