לוגו אתר בטעינה

כריכים

המבורגר בפיתה

המבורגר - לא רק בלחמנייה! השילוב המוצלח של קציצת המבורגר, בפיתה בשרנית וטרייה, ישאיר לכם טעם של עוד בפה.

רכיבים
כף שמן קנולה
כ- 250 גרם בשר טחון מתובל, מעוצב לקציצה
2 פרוסות עגבנייה
מלפפון חמוץ פרוס לאורכו
2 פרוסות בצל מופרדות לטבעות
2 עלי חסה טריים
מיונז
קטשופ
אופן ההכנה
טגנו במעט שמן את קציצת ההמבורגר על גבי מחבת פסים, למשך כ-3 דקות מכל צד, עד למידת העשייה הרצויה.
פתחו את הפיתה, מרחו מיונז וקטשופ, והניחו בתוכה את הקציצה החמה.
סדרו על הקציצה את הירקות לפי סדר ההופעה במתכון.
פינת המשקיען:
ניתן להגיש לצד צ'יפס וקערית של קטשופ.