כריך קפרזה איטלקי
השילוב הקלאסי של גבינת מוצרלה, עגבניות ובזיליקום, ישאיר לכם טעם של איטליה בפה.
אם אתם במצב רוח איטלקי במיוחד, בחרו גבינת מוצרלה מחלב באפלו, החלב ממנו מיוצרת המוצרלה האיטלקית המקורית.
רכיבים
4-6 פרוסות מוצרלה
פרוסות עגבניה טריה / עגבניות מיובשות בשמן זית
עלי בזיליקום טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
סדרו על אחת מפרוסות הלחם את פרוסות המוצרלה, העגבניות ועלי הבזיליקום לסירוגין.
הוסיפו קצת מלח ופלפל גרוס, סיגרו את הכריך עם הפרוסה השנייה, תנו ביס גדול ודמיינו שאתם ברומא.
פינת המשקיען:
ניתן לגוון בטעמים על ידי מריחה של פסטו / ממרח עגבניות / ממרח זיתים, או להוסיף זיתי קלמטה מגולענים.