לוגו אתר בטעינה

הידעת

איך אופים לחם?

לא משנה אם מדובר בלחם לבן או לחם שיפון – היום כל הלחמים נאפים בתהליך שמשלב בצורה מרתקת מסורת וטכנולוגיה חדשנית. מאפיית אנג'ל מובילה בתעשייה וגאה לספק לכלל לקוחותיה את כיכר הלחם המושלם. אחד כזה שלא מבטיח רק טעם, אלא מייצג במהות שלו איכות.

המאמר הזה הוא הזמנה עבורכם להתעמק איתנו בריקוד המופלא הזה שבסופו מתקבלים כל הלחמים האהובים עליכם.

אז...איך מתבצע תהליך האפייה המודרני?

חומרי גלם איכותיים – הבסיס למצוינות. בלב כל כיכר לחם יוצא דופן עומד מבחר רחב של מרכיבי פרמיום. מגרגרי חיטה שנבחרו בקפידה ועד זני שמרים מהשורה הראשונה, המחויבות שלנו לאיכות מתחילה קודם כל בחומרי הגלם.

קמח, מים, שמרים ומלח הם המרכיבים העיקריים שמהווים את הבסיס למתכונים שלנו. אנחנו עושים ונעשה הכל כדי למצוא את הדגנים המשובחים ביותר כדי להבטיח מוצר שעומד בסטנדרטים הכי גבוהים, בין אם אנחנו אופים לחמניות מקמח מלא או פיתות כוסמין.

אומנות הערבוב – מתקני הערבוב החדישים שלנו מקדשים את הדיוק. שילוב נכון של כלל המרכיבים יחד עם טכנולוגיית ערבוב חכמה, מבטיח אחידות ועקביות בכל מוצר. המיקסרים שלנו אחראים לערבב את חומרי הגלם עד שיהפכו לבצק, שבקרוב מאוד יעמוד על השולחן שלכם. אתם כבר מתרגשים?

תסיסה – הסוד של הטעם. אחרי ערבוב הבצק, אנחנו נכנסים לשלב התסיסה. זה שלב מכריע שמאפשר לשמרים להפעיל את הקסם שלהם, לייצר פחמן דו חמצני שיחמיץ את הבצק ויעניק לו את הארומה והטעם המוכרים. מאפיית אנג'ל מתעכבת על הניואנסים הקטנים, ולכן תהליך זה מבוקר.

עיצוב צורה – כשהבצק מסיים לתפוח בדיוק למידה הרצויה, המכונות המדהימות שלנו לוקחות אותו ומעצבות אותו בצורה הנכונה. שלב זה מצריך איזון עדין בין מסורת לחדשנות, ומשלב טכניקות בדוקות עם ציוד עיצוב מתקדם כדי להבטיח שכל הכיכרות שלנו ייראו בדיוק אותו דבר.

אפייה – ועכשיו הגיע הזמן של הבצקים המעוצבים בקפידה להיכנס לתוך התנורים שלנו. תהליך האפייה הוא בעצם סימפוניה של טמפרטורה וזמן, שמבטיחה שכל כיכר יוצא עם פנים רך וטעים וקרום פריך. התנורים שלנו מצוידים בטכנולוגיה מתקדמת לניטור והתאמת משתנים בזמן אמת.

קירור – השלב האחרון כולל קירור של הכיכרות הטריים ואריזתם בדיוק רב. יש לנו מחויבות גדולה לטריות, ותהליך האריזה נועד לשמור את הטעם והמרקם המקורי עד שהלחם מגיע לידיים שלכם.

איזה סוגי לחמים אנחנו מציעים?

תוכלו למצוא אצלנו מגוון רחב של סוגי לחמים, אבל בואו נדבר על ההכי פופולריים.

לחם מלא: עשוי מחיטה מלאה שנטחנה בשלמותה עם הקליפה. צריכה של לחם מלא תורמת לבריאות הגוף שכן הוא עשיר בחומרים חיוניים שמקטינים את הסיכויים לחלות.

הלחם עשיר בסיבים תזונתיים שמסייעים למערכת העיכול ועוזרים לאזן רמות של סוכרים, כולסטרול ושומנים בדם.

לחם כוסמין: לחם עשיר בסיבים תזונתיים ומקור נפלא שלהם. כוס אחת של קמח כוסמין מספקת כשליש מכמות הצריכה המומלצת לאדם בוגר.

הדגן הזה מכיל וויטמין 1B שמשחק תפקיד חשוב בכמה מערכות בגוף: עוזר לחזק את עצמות הגוף, תומך במערכת החיסון, מפיג מצבי לחץ, משכך מתחים וחרדות, מסייע בשמירה על רמת אינסולין תקינה בדם.

הגוף שלנו יודע לעכל כוסמין בצורה חלקה, מה שעוזר בהאצת הפעילות העיכולית. צריכה קבוע של לחם מסוג זה יכולה לתרום במצבים של עצירות, שלשול, נפיחות ואולקוס.

לחם שיפון: עשיר בנוגדי חמצון, חלבונים וחומצות אמינו ומכיל כמות גדולה של סיבים תזונתיים שמעודדים פעילות מעי תקינה.

הוא מכיל גם מעט אבץ, סידן ומגנזיום – מינרלים חיוניים להליכי חיזוק עצמות וחידוש רקמות.

אחד המאפיינים של השיפון הוא אינדקס גליקמי נמוך, ולכן הוא עלול להיות התאמה טובה עבור אנשים סוכרתיים. צריכה קבועה שלו תעודד תחושת שובע לאורך זמן ושמירה על רמות סוכר מאוזנות בדם.

המשימה שלנו

חלות מתוקות, פיתות, לחמים, לחמניות – כל מוצר שאנחנו מוציאים לשוק נאפה באהבה. למה? כי אנחנו לא מאמינים בסיסמאות. אנחנו מאמינים שאורח חיים בריא לא יכול להתקיים בלי אוכל מזין.

לכבוד הוא לנו להיות המאפייה הגדולה בארץ. חשוב לנו לאפות לחמים ממרכיבים איכותיים שנוגעים בכל הקהלים, במטרה לעודד תרבות אכילה נכונה.

אנחנו נמשיך לשמור על האיכות והטעם, ואתם תמשיכו להנות מקטלוג מוצרים עשיר במיוחד.

איך אופים לחם?