כריך גבינה צהובה פשוט כמו של פעם
לפעמים, לא מתחשק לנו להתחכם, אלא פשוט ליהנות מהכריך הבסיסי, של פעם, זה עם הגבינה הצהובה – שהיה כאן לפני שהגיעו אלינו כל גבינות הצאן או הגבינות הצרפתיות. כי לפעמים, הכריך הכי פשוט הוא גם הכי טעים...
רכיבים
4-5 פרוסות גבינה צהובה
עגבנייה בשלה חתוכה לפרוסות
עלי חסה או עלים ירוקים אחרים
אופן ההכנה
הניחו על גבי פרוסת הלחם את פרוסות הגבינה כשהן מקופלות, בחפיפה זו על גבי זו. הוסיפו את פרוסות העגבנייה ועליהן את העלים הירוקים שבחרתם. ובתאבון.
פינת המשקיען: