לוגו אתר בטעינה

הידעת

לחמניות עם מגוון רחב של יתרונות

אז מה אוכלים היום, מחפשים רעיון? בשביל זה אנחנו כאן, עם רעיונות בטעם מצוין. בואו נדבר על לחמניות, והן יותר מאשר לחמים מוקטנים. הן מושכות את העין ואיכשהו יש להן גם טעם מיוחד יותר, משל הלחמים הגדולים. ואנו לא מדברים אך ורק על הסוגים המיוחדים ביותר, כגון לחמניות כוסמין כי גם הסוג הקלאסי אף פעם לא מאכזב. אז אם אתם כמונו בעניין של לחמניות, בואו להכיר המון יתרונות וגם הצעות הגשה, עם מילויים נהדרים, טעימים ושווים.

המון יתרונות - בשלל אפשרויות

אם פעם היצע הלחמניות היה מצומצם למדי, כיום הוא התרחב וכולל המון המון סוגים מעניינים, כמה וכמה צורות וטעמים. ויש כאלה עם תוספות מלמעלה ושלל קישוטים, משומשום ועד קצח. לפני שנמשיך עם כמה הצעות הגשה, בואו נשים את האצבע על כמה יתרונות הגלומים באותם מאפים קומפקטיים:

1.     לחמניות הן קודם כל טעימות – הן הולכות נהדר לצד כל ארוחה או כארוחה בפני עצמה עם שלל מילויים וטעמים.

2.     הן משביעות – כל לחמנייה היא בעצם מנה מדודה של פחמימות, שנותנת תחושה של שובע. בצורה כזאת קל לשלוט על  הכמות שאוכלים בלי לחרוג מעבר לכך.

3.     נוחות – ארוחה על בסיס לחמנייה זה קל ופשוט להכנה. כל יחידה אפשר לחצות ולמלא עם מה שאוהבים.

4.     הן פשוט כיפיות לילדים ולמבוגרים – כולם אוהבים אותן, הן נותנות הרגשה של בית ולפעמים של חופש.

5.     מלאות ובריאות – לצד הגרסאות הרגילות, ניתן למצוא את אלה שנאפות על בסיס קמח מלא, משביע יותר, בריא יותר, עשיר יותר.

מושלם לנקניקיות ולהמבורגרים

מתחשק לכם ארוחת לחמניות ואין לכם רעיון? בשביל זה הכי נוח לשמור תמיד במקפיא הביתי, המבורגרים, נקניקיות או קבאב. למי שמעדיף צמחוני, אין שום בעיה כיום להשיג המבורגרים או נקניקיות מן הצומח, בטעמים מוצלחים. כעת, בשביל לארח או כארוחה מהירה, לוקחים לחמניות המבורגר ואת הממרחים שמעדיפים. אפשר קטשופ, מיונז, אלף האיים, בר בי קיו, חומוס או טחינה. שווה לקצוץ קצת ירקות או להוסיף חמוצים. זה הולך נהדר עם מנת אורז, קטניות מבושלות או צ'יפס מטוגן – קלאסי.

במילוי סלט ביצים מושקע

אם אתם במצב רוח של בריאות, אנו מציעים קודם כל שיהיו בבית תמיד לחמניות מקמח מלא. כל גרעין של דגן מכיל המון ערכים תזונתיים. פתרון מעולה לשיפור העיכול ולא מקפיץ את רמת הסוכר (לכן אחרי האוכל לא מרגישים עייפות של צניחת סוכר). את הלחמנייה ממלאים עם סלט ביצים מושקע. מועכים את הביצים היטב, מוסיפים מיונז לפי הטעם וקצת תבלינים. אם אוהבים, קוצצים בצל רגיל או בצל ירוק ומערבבים. על מנת לשדרג את המנה, אפשר לשים בלחמנייה תוספת גמבה קלויה או עלי חסה רעננים. ואם אתם במצב רוח של ביצים אבל מעדיפים מטוגן, אנו ממליצים על חביתת פטריות ובצל. השילוב עם לחמניית בריאות נראה מושלם והטעם נהדר.

לשדרג טונה עם ירקות מוקפצים

רעיון נוסף ישלב לחמניות כוסמין מלא עם טונה. טונה בשמן או טונה במים, זו לגמרי החלטה שלכם. אגב, ניתן להשיג כיום טונה בטעמים או שפשוט מתבלים עם עשבי תיבול או תבלינים ביתיים שאוהבים. ההמלצה שלנו – לשדרג את המנה עם ירקות מוקפצים ומושחמים קלות. זה יכול להיות פרוסות של בטטות, רצועות של פלפלים או פטריות איכותיות. אם יש לכם קצת יותר זמן להשקיע, תוכלו להכין קציצות טונה בתנור. קציצות כאלה בלחמנייה הן מעולות לארוחת צהרים קלה או לארוחת ערב טובה.

לחמניות עם מגוון רחב של יתרונות